1. srpna 2024

Colt CZ Group SE oznamuje zvolení nového člena představenstva

Praha (1. srpna 2024) ― Colt CZ Group SE („Colt CZ“, „Skupina“ nebo „Společnost“) oznamuje zvolení pana Radka Musila členem představenstva Společnosti s účinností od 1. srpna 2024. Pan Radek Musil je generálním ředitelem dceřiné společnosti Sellier & Bellot a.s. („Sellier & Bellot“).

V Sellier & Bellot působí Radek Musil od roku 1999, kdy se stal jejím generálním ředitelem a předsedou představenstva. Dříve působil v české společnosti TON. Je absolventem Fakulty jaderné a fyzikálně inženýrské na Českém vysokém učení technickém v Praze a také Thunderbird School of Global Management v americkém Phoenixu. V představenstvu Colt CZ bude pan Musil zastupovat segment munice, ve kterém má rozsáhlé zkušenosti a znalosti.

O společnosti Colt CZ Group SE

Skupina Colt CZ je jedním z předních světových výrobců ručních palných zbraní a munice pro ozbrojené složky, osobní obranu, lov, sportovní střelbu a další komerční využití. Své produkty prodává především pod značkami Colt, CZ (Česká zbrojovka), Colt Canada, CZ-USA, Dan Wesson, Sellier & Bellot, swissAA, Spuhr a 4M Systems.

Skupina Colt CZ sídlí v České republice a zaměstnává více než 3 600 lidí ve svých výrobních závodech v České republice, Spojených státech, Kanadě, Švédsku, Švýcarsku a Maďarsku. Skupina je od roku 2020 kotovaná na Burze cenných papírů Praha a majoritním akcionářem je holding Česká zbrojovka Partners SE.

Kontakt pro média                                                                Kontakt pro investory

Eva Svobodová                                                                      Klára Šípová

ředitelka pro vnější vztahy                                                     Investor Relations

Colt CZ Group SE                                                                  Colt CZ Group SE